Hieronder presenteren we enkele zaken die met met ons samenwerken. Het welzijn van het dier staat bij ons beiden steeds voorop.
U kan bij hen terecht voor een heerlijk stuk vlees en stappen volledig mee in ons verhaal. EEN AANRADER

Brasserie Julocke
Daknamdorp 20
9160 Lokeren (Daknam)
09 361 06 00
www.brasserie-julocke.be

JULOCKE ( Daknam, Lokeren )

Gezellig eten in hartje Daknam op een unieke locatie met heerlijke klassieke gerechten? Dat beleef je enkel in Brasserie Julocke In de zomer van 2013 besloten Pieter – Jan & Kenneth dat het tijd werd om een frisse wind door het dorpje “Daknam” te laten waaien.

Ze kwamen op het idee een brasserie op te starten, waar mensen zich thuis voelen en kunnen genieten van een gezellig samenzijn, en dat allemaal op het gezellige dorpspleintje van Daknam. U kan ook bij hen terecht voor een heerlijk stukje natuur van onze hoeve.


Onze unieke ligging

Ons Waaslands landbouwbedrijf ligt nabij één van de laatste stiltegebieden in Sint-Niklaas. In het nabij gelegen natuurgebied te Sinaai vind je bossen, hooilanden, sloten, poelen en pittoreske veldwegels...   De houtsnip, buizerd, bosuil,... broeden in het gebied. Het grootste dier dat voorkomt is de ree waarvan de populatie steeds uitbreidt. Ook de boommarter wordt hier meer en meer opgemerkt. Kortom, een uniek plekje natuur!

De uitbating wordt uitgevoerd met passie en vakmanschap.

En bij ons kan je letterlijk en figuurlijk terecht voor "een stukje natuur"!

De Aartdreef

De Aartdreef

Brug over vaart

Brug over vaart

Omgeving

Omgeving

Stekense vaart

Stekense vaart

De buizerd

De buizerd

Boommarter

Boommarter

Bosuil

Bosuil

Houtsnip

Houtsnip