Uitbreiding naar onze trouwe viervoeters

In mei, juni en juli waren het bewogen dagen op ons bedrijf. Enerzijds werd het steeds droger en droger, maar anderzijds kregen de nieuwe projecten meer en meer vorm.

Omwille van de droogte krijgen onze dieren momenteel hooi, daar het hen beloofde malse gras dat ze zelf konden aftrekken overgegaan  is naar een kale weide zonder gras of een groen grassprietje. Jammer genoeg is dat de realiteit.

Enerzijds hebben we heel wat natuurgebieden bezocht om de habitat van die dieren te bekijken. Angussen, maar anderzijds ook nog andere exclusieve rassen....Meer hierover volgt nog de komende weken, maanden,...

Anderzijds zijn we figuurlijk in zee gegaan met een hele toffe madam, die wel al jaren kennen. De gezonde voeding van onze koeien willen we doorgeven aan onze trouwe viervoeters honden en poezen.

Sonia, die toffe madam, is afkomstig van Wales en heeft een eigen honden en kattenvoeding op poten gezet. En geloof me ze weet wat ze doet....

Inmiddels zijn er al enkele mensen vanop de hoogte en stuk voor stuk vinden de dieren het fantastisch.

Vandaag nog kreeg ik een mail over het feit dat het eten en de snacks enorm in de smaak vielen en dat de uitwerpselen vaster en kleiner zijn. Maar er is meer... ook voor hun vacht, gewrichten en algemene gezondheid is het een geschenk.

Vanaf heden kan je bij ons terecht voor een eerlijk, graanvrij, gebalanceerd, compleet voer waarbij de verschillende smaken geliefd zijn door uw huisdier zowel voor je hond als je kat.

"Paws-A-Wyle"

Om gezond, actief en gelukkig te blijven hebben honden en katten, net zoals mensen, nood aan een evenwichtige maaltijd met een breed gamma aan voedingsstoffen. De bron van eiwit en zijn verteerbaarheid zijn zeer belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier. Vitamen en mineralen zijn essentieel voor de gezondheid op lange termijn van uw huisdier.

Op onze nieuwe website vinden jullie de verschillende variaties terug. De meeste zijn in voorraad en kunnen, na een telefoontje, direct afgehaald worden.

Ook gezonde tussendoortjes met zalm, kip, rode vis,... zijn in voorraad.

Wil je het eens proberen, neem gerust contact op voor meer info of voor het afhalen van een staal.

Geheel vrijblijvend....

Na een korte pauze kunnen er sinds deze week terug vleespakketten besteld worden.

Zonnige groetjes vanuit het landelijke en zonnige Sinaai!